Sinterklaas 2013 in Rheden

Foto:

Alle informatie rond Sinterklaas wordt door Rheden Nieuws verzameld in dit bericht. De intocht én publieke activiteiten. Nieuwe informatie wordt in dit bericht bij geplaatst, dus check regelmatig. Verslagen en foto’s worden ook in deze categorie gepubliceerd.

Mist u iets en wilt u dit graag vermeld zien in dit overzicht? Neem dan contact op met de redactie: [email protected] of kijk op rheden.nieuws.nl/contact
 
Foto boven: Intocht 2012
Intocht Rheden 2013
Zaterdag 16 november 12.30-14.00u (activiteiten starten om 10.45u, zie onder)
Sinterklaas zal met zijn gevolg, per boot, om 12.30u arriveren in de Haven Meteoor aan de Schaarweg. Na ontvangst en welkom door de burgemeester van Rheden, mevr. van Wingerden-Boers, vertrekt de optocht naar het centrum van het dorp, voor het Wapen van Rheden in de Groenestraat. De muzikale begeleiding is van de Jeugd Drumband.
Route intocht: Schaarweg-Dorpsstraat-Groenestraat  
Programma voorafgaand aan de intocht
Zaterdag 16 november 10.45-12.00u
Voor kinderen t/m 8 jaar is er een ochtend in Partycentrum ‘Ons Huis’ met Max en Sjappie. Deze ochtend start om 10.45u en de toegang is gratis. Om 12.00 vertrekken de kinderen onder begeleiding van de Wegwijspieten én Wethouder Haverkamp naar de haven voor de intocht.
route-rheden
Rood: route kids naar haven, groen: route Sinterklaas
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden