DVOV heeft een nieuwe Technisch Jeugdcöordinator: Jef Vels

Foto: Jef Vels

VELP – Het bestuur van DVOV heeft voor het seizoen 2017-2018 de gewenste Technisch Jeugd Coördinator weten te contracteren: Jef Vels uit Uden.

Jef is tussen 1997 en medio 2015 in diverse functies werkzaam geweest als docent KNVB opleidingen, JeugdPlanNederland talententrainer en KNVB District trainer.

In 2011 is Jef samen met enkele bekwame en enthousiaste collega’s Holland Soccerways gestart. Een voetbalorganisatie die zich in eerste instantie heeft toegelegd op het ontwikkelen van meisjesvoetbal, maar zich sinds de laatste jaren gespecialiseerd heeft in het ondersteunen en begeleiden van jeugdbesturen, jeugdtrainers en leiders. Op zowel voetbaltechnisch vlak als op het beleidsvlak.

Jef is voetbal, zijn visie sluit goed aan bij het DVOV Jeugd Voetbalplan. Zijn visie luidt: “Voetballen leer je door te voetballen” Die visie wil hij op specifieke wijze uitdragen: uitdagend, stimulerend, enthousiasmerend en soms confronterend. Jef wil iedere speler, trainer en coach nog beter maken. Hij heeft DVOV overtuigd van zijn visie en aanpak.

Jef’s laatste opdracht, welke hij momenteel afrondt bij VV Union in Nijmegen, is het begeleiden van de trainers/coaches, naast de eindverantwoordelijkheid voor JO O15 3e divisie.

Holland Soccerways heeft naast opdrachten in Nederland ook opdrachten in Duitsland, België, Spanje, Kroatië.

Op donderdag 22 juni om 20.00 uur kan met Jef worden kennis gemaakt in de kantine van DVOV.

Reacties