Rheden Cup 2017 dit jaar bij Sportclub Veluwezoom Velp

Foto: Rheden Cup 2017

VELP – Vorig jaar heeft Sportclub Veluwezoom bij Sc.Rheden het voetbaltoernooi om de befaamde Rheden Cup gewonnen. Dit jaar is Sc. Veluwezoom aan de beurt om dit toernooi te organiseren.

Het organisatiecomité is al maanden bezig om er een speciaal toernooi van te maken mede omdat Sc.Veluwezoom straks in november haar 25-jarig bestaan gaat vieren.

Alle uit de gemeente Rheden komende voetbalverenigingen hebben toegezegd wederom te zullen deelnemen. Sc. EDS (Ellecom), vv Dieren en Dierensche Boys (Dieren), Sc. Rheden (Rheden) en DVOV, VVO en Sportclub Veluwezoom (Velp) gaan op 25 en 26 augustus strijden om de felbegeerde Rheden Cup.

Jeugd Rheden Cup

Het organisatiecomité van Sc.Veluwezoom heeft dit jaar een nieuw item toegevoegd om het toernooi nog aantrekkelijker te maken voor spelers en bezoekers. Op zaterdagmorgen 26 augustus vanaf 10:00 uur spelen de “Onder de 11 jaar” jeugdteams van de meeste verenigingen om de “Jeugd Rheden Cup”.

De senioren 1e elftallen starten dit jaar op Vrijdagavond 19:00 uur met hun wedstrijden om vervolgens op zaterdagmiddag 26 augustus vanaf 13:00 uur een vervolg te geven en te kijken wie zich winnaar mag noemen van de Rheden Cup 2017.

De prijsuitreiking zal rond 16:00 uur plaatsvinden en daarna is er een gezellig samenzijn in het clubhuis van Sc.Veluwezoom. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen diverse artiesten hun opwachting maken en is het tijd voor een gezellige afterparty als afsluiting van het toernooi.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor het totale wedstrijdschema en het avondprogramma, voor meer informatie kunt u terecht op http://www.scveluwezoom.nl en op https://www.facebook.com/Rhedencup2017

Rheden Cup 2017

Rheden Cup 2017

Rheden Cup 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen