KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 wordt verslagen door DLKV1 uit Didam

DIEREN – Op zondagmiddag 1 oktober speelde het eerste team van KV Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren thuis tegen het eerste team van DLKV uit Didam. Het team uit Dieren wist dat dit een lastige tegenstander zou gaan worden.

Nadat de coach, Sjaak van der Lee, het team uit Dieren had toegesproken kon de wedstrijd beginnen.

DLKV wist gelijk de korf te vinden en scoorde in de eerste vijf minuten al drie mooie afstand schoten. KV Diderna/Visser Sloopwerken werd hierdoor nog niet helemaal wakker geschud, want na zelf één mooi doelpunt te scoren, lieten ze DLKV toch op 1-6 komen.

Dat er flink getraind was op het afstandschot was goed te zien bij de ploeg uit Didam. Ze wisten in de eerste helft nog een aantal mooie afstandschoten raak te schieten, waardoor de rust in gegaan werd met een stand van 4-10.

In de rust werd de ploeg uit Dieren flink toegesproken. Er miste concentratie en de kansen werden niet afgemaakt. Het was duidelijk dat er in de twee helft veel beter gespeeld moest gaan worden.

Het fluitsignaal klonk en de twee teams begonnen aan de tweede helft. Dat de toespraak in de rust had geholpen was gelijk te zien. De ploeg uit Dieren wist meteen twee doelpunten te scoren. Er werden mooie kansen gecreëerd en er was te zien dat KV Diderna/Visser Sloopwerken alles gaf om dichter bij DLKV te komen. De tweede helft zag er veel beter uit voor KVDiderna/Visser Sloopwerken.

Helaas werden er nog steeds veel kansen gemist aan de kant van KV Diderna/Visser Sloopwerken en wist DLKV wel door te gaan met scoren. Dit resulteerde in een eindstand van 7-19.

Volgende week, zondag 8 oktober, speelt de ploeg uit Dieren een uitwedstrijd in Enschede tegen Vakgericht. Hopelijk komen de punten dan mee naar Dieren.