Wedstrijd Sios’61 Velp tegen SEV 3 uit Zelhem

VELP – De eerste wedstrijd van korfbalclub Sios’61 was de uitwedstrijd tegen SEV 3 uit Zelhem.

De ploeg uit Velp startte uit de startblokken met een mooie omdraaibal de 0-1. Het vervolg van de eerste aanval waren er volop kansen echter geen score.

Daarna was het SEV met 2 doelpunten die een voorsprong nam. De ploegen probeerde het wel maar gedurende 10 minuten geen scores. Aan het einde even SEV met de 4-3, echter de Velpse formatie toonde veerkracht en ging met 5-6 voorsprong de rust in.

In de rust een omzetting in de eerste aanval, dit had tot resultaat dat er nu steun was voor de heren. Sios’61 kwam in een flow en liep gedurende de 2e helft uit na een 6-10 voorsprong. SEV was geknakt en Sios’61 speelde de wedstrijd uit en won verdiend met 7-12.

Verslag: de vliegende reporter van SIOS ’61