Sios’61 blijft aan kop

Foto: Sios'61

VELP – Zaterdagmiddag stond wedstrijd nummer 3 voor korfbalclub Sios’61 op het programma. Tegenstander was Apeldoorn 5, ook nog ongeslagen in de competitie.

In het begin van de wedstrijd was Sios’61 op zoek naar de openingstreffer, echter de zuiverheid ontbrak. Toen Apeldoorn de 0-1 scoorde was het de Velpse formatie die gelijk de 1-1 aantekende. Daarna was het vooral de thuisploeg die vaak met mooi combinatie spel de een na de andere treffer scoorde.

Bij een 8 -3 tussenstand leek de wedstrijd al gespeeld maar Apeldoorn dacht daar anders over en kwam terug tot 8 – 6.

Sios’61 raakte door dit alles niet in paniek, het vertrouwen in de afronding was er wel degelijk en de ploeg maakte het gaatje weer groter. De 12 – 6 ruststand was hoopgevend.

Na de rust was Sios’61 bij de les en ging verder met het vertoonde spel. Apeldoorn had door een aantal wissels het wel in een vak beter voor elkaar. Toch was het de ploeg uit Velp die de korf vaker vond dan Apeldoorn.

Op einde hoopte Apeldoorn dat men er geen 20 tegen kreeg, maar Sios’61 dacht daar anders over. De 21 -11 eindstand was een duidelijke afspiegeling van de wedstrijd.

Volgende week de uit beurt tegen KVZ uit Zutphen.

Groet uwe vliegende reporter

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen