Winst voor F2 van VV Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/DIEREN – Zaterdag hebben de F2 spelers (JO9-2G) van Voetbalvereniging Dieren het seizoen mooi afgesloten met een winst van 0 – 7 tegen VVO. Het was even spannend of de wedstrijd door kon gaan, de velden bij vv Dieren waren niet in goede staat in verband met sneeuw en ijs op het veld.

Hierdoor was in eerste instantie de wedstrijd afgelast. De trainers en begeleidster besloten contact op te nemen met VVO,om te kijken of het mogelijk was om bij hen de wedstrijd te spelen. Ook de spelers van VVO vonden het jammer en hebben een deel van het veld ijsvrij gemaakt, zodat ze toch nog konden spelen, aangezien het veld daar in betere conditie was dan in Dieren.

Het team, wat al zo’n 2 jaar samen speelt, heeft ook een andere tijd gekend. Zo moest er hard getraind worden om elkaar beter te leren kennen. Zo kende het elftal in 2016 een moeilijk start met veel tegenslagen en weinig winstpunten. Maar het team was vastbesloten en de kinderen hebben hun schouders er onder gezet door hard te trainen voor het seizoen van 2017.

Om het team een oppepper te geven kwam sponsor Centric met nieuwe sporttassen voor het team. Met een paar nieuwe spelers die erbij zijn gekomen heeft het team zich goed gevormd. Zij hebben dit seizoen alles op alles gezet en tot op de dag van vandaag geen enkele wedstrijd verloren. Zowel voor de competitie als de bekerwedstrijden.

Sponsor Nick van Geijn van, van Geijn computer service uit Dieren, die de kleding sponsort voor het team, vond dat de inzet van het team beloond moest worden en kwam de jongens en meisjes van het team aanmoedigen. Net zo trots als de trainers Chris Meij en Michiel Uijl voegde Nick van Geijn bij het gezelschap langs de lijn van het veld om zo het team aan te moedigen.

F2 VV Dieren

Met de juiste instelling en samenspel van het team en de aanmoediging heeft het een mooie resultaat opgeleverd. De jongens en meisjes ging na afloop helemaal uit hun dak in de kleedkamer, waar ze voor de tweede keer verrast werden met een presentje van Nick van Geijn. Die het team beloonde met een grote zak spekjes en een leuke beker met snoep.

Het team F2 (JO9-2G) van vv Dieren hebben deze dag afgesloten met een frietje en gaan nu eerst genieten van de winterstop, al zijn er ook een aantal spelers die het liefst nog door hadden willen gaan.

F2 VV Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen