Sios’61 ongeslagen na 6 wedstrijden

VELP/VAASSEN – Zaterdagmiddag was uwe vliegende reporter weer mee,dit keer de uitwedstrijd tegen Regio uit Vaassen. Het begin van de wedstrijd was het duidelijk aftasten, Sios’61 probeerde het wel maar was vooral slordig. Toch nam men een voorsprong maar Regio counterde gelijk.

Daarna toch weer een kleine marge echter Regio was een taaie tegenstander. In het midden van de eerste helft leek de ploeg uit Velp een gaatje te slaan, 3-7 leek veilig maar wederom kwam Regio langszij. Daarna was het over en weer scores en een gelijke stand ,en met deze gelijke stand leken de ploegen de rust in te gaan. Maar Sios’61 dacht hier anders over en ging de pauze in met de kleinste mogelijke marge 9-10.

Na de pauze was het de beurt aan Regio met een score 10-10. Daarna ontstond er zich een spannende strijd, Sios’61 was wel wat beter maar een echte voorsprong kwam er niet. Tot de 11-11 ging het gelijk op,daarna leek de ploeg uit Velp het geloof in een goed resultaat te vinden. Met mooi aanvalsspel nam men een kleine voorsprong 12-14. Toen op het einde de marge 4 was Regio geknakt.

De ploeg uit Velp speelde de wedstrijd mooi uit en won zeer verdiend met 13-17. Een groot compliment was er voor de scheidsrechter, zij floot een goede pot korfbal.

Na 6 wedstrijden op de helft van de competitie staat de ploeg er fantastisch voor, ongeslagen en een gaatje van 5 punten. Na de feestdagen wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen SEV uit Zelhem.

Via deze weg ook van uwe vliegende reporter fijne feestdagen en een goed uiteinde.