DVOV Wintercup 2018 – 20 en 27 januari

Foto: DVOV Wintercup 2018

VELP – Met gepaste trots organiseert voetbalverenging DVOV uit Velp voor de eerste keer een toernooi in de winterstop. De naam is voor de hand liggend: DVOV Wintercup!

Aansprekende verenigingen uit de omgeving zijn benaderd en het enthousiasme is groot. Maar liefst 32 teams van 16 clubs uit de omgeving doen mee aan het toernooi over twee zaterdagen met een ochtend- en middagprogramma.

2e poging

In de inleiding staat dat het de eerste keer is dat DVOV het toernooi organiseert, dat is echter niet helemaal juist… Vorig jaar stond het toernooi ook al op de agenda, alleen gooide toen een flink pak sneeuw roet in het eten. Tot verdriet van de enthousiaste vrijwilligers moest het toernooi op het laatste moment worden afgelast. De organisatie hoopt dan ook dat dit jaar geen sneeuw gaat vallen die niet van de velden te verwijderen is.

Goede voorbereiding

DVOV ziet de Wintercup als een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft en weet uit ervaring dat ook andere verenigingen een dergelijke voorbereiding goed kunnen inpassen. De ambitie is om dit toernooi de komende jaren uit te breiden in deze regio zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het nieuwe kalenderjaar goed te starten.

DVOV wenst alle bezoekende teams en eigen spelers een fantastisch leuke DVOV Wintercup 2018 toe. Uiteraard staan hierbij sportiviteit en gezelligheid op de eerste plaats.

Kijk voor meer informatie en het programmaboekje op: https://www.dvov.nl/1/564/dvov-wintercup-2018—20-en-27-januari/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen