Gerben de Krey nieuwe hoofdtrainer bij CKC Rheko

Foto: http://rheko.nl

RHEDEN – Na de zomervakantie wordt Gerben de Krey de nieuwe trainer van Rheko 1. Gerben is nu nog trainer van HHV uit Hoogeveen en woont in Vriezenveen.

Hij heeft diverse clubs getraind onder andere Amicitia en HHV, heeft vroeger Hoofdklasse gespeeld en heeft er zin in om Rheko hogerop te brengen. Gesprekken met de selectiecommissie, de selectie zelf en het bestuur waren zeer positief, en ook onze huidige interim-coach Vincent Koch juicht deze beslissing toe.

Uitgangspunt is om deze verbintenis voor een periode van 3 jaar aan te gaan, om na enige jaren van zoeken wat meer rust en continuïteit te krijgen.

Gerben de Krey en de selectiecommissie zien ook graag een goede bezetting van Rheko 2. De huidige drie trainers/coaches, Vincent Koch, Joris Koning en Peter van de Berg, zullen hiervoor voorbereidingen gaan treffen om bij de start van het nieuwe seizoen een zo goed mogelijke integratie van Rheko 1 en 2 te bewerkstelligen met een vliegende start voor Gerben.

Voor nu wenst het bestuur Rheko 1 en 2 succes met de rest van dit voorjaar. De recente resultaten geven een goed gevoel om verder te bouwen in de weg omhoog.

Kijk voor meer informatie ook eens op: http://rheko.nl/

Rheko 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen