SC Rheden huldigt haar jubilarissen

Foto: SC Rheden

RHEDEN – Zaterdag 20 januari was het dan zo ver, voor het eerst na de fusie, tussen Worth-Rheden en VV Rheden, werden de jubilarissen gehuldigd. De rechten die de leden voor de fusie hadden opgebouwd zijn meegenomen naar de nieuwe vereniging.

41 jubilarissen ontvingen een uitnodiging en 29 gaven hier gehoor aan en waren met partner, familie en vrienden aanwezig.

Het lidmaatschap van de jubilarissen varieerde van 25 tot 75 jaar lid. SC Rheden had zelfs een heuse taxidienst in het leven geroepen in de persoon van Willy Willems die diverse jubilarissen thuis ophaalde en hen na afloop ook weer netjes thuis bracht.

Rode loper

Jubilarissen SC RhedenAlle jubilarissen betraden de kantine over een heuse rode loper en werden persoonlijk welkom geheten door voorzitter Rick Palm. Nadat iedereen voorzien was van een kopje koffie of thee en een petit four, met daarop het logo van SC Rheden, was het tijd voor het huldigen van de jubilarissen.

Mooie verhalen van weleer

In een goed gevulde kantine begon voorzitter Rick Palm met de mannen die 75 jaar lid waren en eindigde met de jubilarissen die al 25 jaar lid waren. Met bijna iedereen wisselde hij een paar woorden en al gauw kwamen de mooie verhalen van weleer naar boven.

Alle jubilarissen ontvingen een nieuw ontworpen steekspeld, oorkonde en een bos bloemen. Na de huldiging was het tijd voor gezelligheid met veel oude bekenden en mooie verhalen over vroeger, nu en de toekomst.

Kijk voor meer informatie over SC Rheden op: https://www.scrheden.nl/

Jubilarissen SC Rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen