Ook in de laatste wedstrijd prooi voor Senioren 1 Sios’61

VELP – Zaterdagmiddag stond alweer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen op het programma, tegenstander was KVZ uit Zutphen.

Na het kampioenschap van vorige week wilde de ploeg wel haar sportieve plicht doen. De eerste aanval begon goed, met een mooi afstandsschot gelijk de 1-0.

KVZ was een taaie ploeg, men bleef gedurende de eerste helft gelijkwaardig aan het team van Sios ’61. De scores waren aan beide kanten, echter de eerste aanval van de Velpse formatie had het erg moeilijk, mede door wat wisselingen. De 7-7 was een mooie afspiegeling.

In de rust wissels bij KVZ en éém bij Sios ’61 jeugdspeler Julian de Boer maakte zijn debuut, deze jongeling bracht Sios ’61 met een mooi afstandsschot weer op voorsprong. De gehele tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, op het einde leek de Velpse ploeg met 14-12 tussenstand de punten binnen te hebben.

KVZ scoorde echter nog een keer,en Sios ’61 had het geluk aan haar zijde dat de laatste doelpoging werd afgefloten, zo won de ploeg uiteindelijk met 14-13 .

Nu zit het zaalseizoen er op met 11 overwinningen en één nederlaag is het team van Sios ’61, de terechte kampioen in deze poule.