Rheko A1 en C1 kampioen!

Foto: CKC Rheko

RHEDEN – Korfbalvereniging CKC Rheko is weer een tweetal kampioenen en een sponsor rijker! In het zaalseizoen werden zowel het A1- en C1-team kampioen in hun poule. Van harte gefeliciteerd!

Ook werd nog bekend gemaakt dat Ami Kappers de trainingspakken van het B1-team heeft gesponsord.

Rheko A1 kampioen.

Rheko A1 heeft het zaalseizoen goed afgesloten door kampioen te worden. Van de 12 wedstrijden werd er 1 verloren van de nr 2 SEV uit Zelhem die 4 punten minder behaalde.

Een doelsaldo van +90 door 191 keer te scoren is netjes. Het aantal tegendoelpunten, 101 was veruit het laagste in deze poule. Deze prestatie is extra verdiend daar de vaste coaches Anouk en Thomas niet altijd aanwezig konden zijn vanwege hun eigen wedstrijd.

Na de kampioenenparade in de zaal werden zij in de Korf in het zonnetjes gezet. Op de bovenstaande foto het kampioensteam samen met de trainers en coaches.

Rheko C1 kampioen

Yes!! Tijdens de laatste competitiewedstrijd werd thuis het verdiende kampioenschap behaald. De een na laatste wedstrijd, uit tegen Oost Arnhem was heel belangrijk om kampioen te kunnen worden.

Gelukkig voor Rheko C1 werd er gewonnen en gingen de punten mee terug naar Rheden. Tijdens de allerlaatste wedstrijd thuis tegen Devinco, die op de laatste plaats stond werden de laatste 2 punten behaald om alleen kampioen te worden. 20 punten uit 12 wedstrijden was voldoende om een feestje te gaan bouwen na het laatste fluitsignaal van de laatste wedstrijd in de zaal.

Hierna vond de huldiging plaats in het clubgebouw met de taart en het diploma. Op het veld tijdens de voorjaarscompetitie gaat Rheko C1 een klasse hoger spelen. Op de onderstaande foto de trotse kampioenen samen met Anouschka en Bas de trainers/coaches.

Team C1 kampioen

Ami Kappers sponsor trainingspakken B1 Rheko

Ami Kappers bestaat 10 jaar en dit was voor Ellen Oostingh van Ami Kappers uit Rheden een reden om Rheko B1 nieuwe trainingspakken te sponsoren.  De naam Ami Kappers pronkte al op het shirt. Het team ging samen naar Ami Kappers toe om de pakken in ontvangst te nemen.

CKC Rheko wil Ellen Oostingh en haar team hartelijk danken voor het vertrouwen in de club en haar feliciteren met het 10-jarige bestaan. Op de onderstaande foto staat Ellen samen met Rheko B1

Ami Kappers en team B1 CKC Rheko

 

'
article
116817
Korfbalvereniging CKC Rheko is weer een tweetal kampioenen en een sponsor rijker!
RHEDEN – Korfbalvereniging CKC Rheko is weer een tweetal kampioenen en een sponsor rijker! In
https://rheden.nieuws.nl/sport/116817/rheko-a1-en-c1-kampioen/
2018-03-18T21:50:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/18214942/CKC-Rheko-A1zaal.jpg
Ami Kappers, CKC RHEKO, Kampioen!, Korfbal, Rheden, rheden.nieuws.nl, Sponsor, Zaalseizoen
Nieuws, Sport