15e Schoolvoetbaltoernooi bij DVOV

Foto: rheden.nieuws.nl DVOV

VELP/ROZENDAAL – Op 4 en 11 april 2018 organiseert Voetbalvereniging DVOV voor de 15e achtereenvolgende keer het Velps/Rozendaalse schoolvoetbal-toernooi. Het belooft een zeer bijzonder toernooi te worden want ze vieren hun 15 jarig jubileum.

Daarnaast hebben er zich wederom 1000 voetballende kinderen opgegeven voor één van beide woensdagmiddagen. Op 4 april trekken de kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar een bomvol sportpark ‘De Pinkenberg’, op 11 april de kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het toernooi wordt ondersteund door de gemeenten Rheden en Rozendaal, en door een grote hoeveelheid andere sponsoren. Die ervoor zorgen dat zij weer twee sportieve middagen kunnen neerzetten.

Ook dit jaar gaat het op beide middagen een aantrekkelijke, sportieve en gezellige aangelegenheid worden.

Vanzelfsprekend gaat het er tijdens het toernooi om dat de best voetballende teams in de prijzen vallen, maar omdat voor de toernooiorganisatie sportiviteit en originaliteit ook hoog in het vaandel staan wordt ook voor het team dat zich het sportiefst gedraagt en voor het team dat zich het meest origineel presenteert, een beker uitgereikt (en nog een geheime extra prijs).

Ook dit jaar zullen leerlingen van ’t Venster in samenwerking met begeleiders van DVOV optreden als scheidsrechters. Naast het voetbal besteden ze dit jaar ook aandacht aan ons 15-jarig jubileum. Er zal voor alle kinderen een kleine verrassing zijn. of kom gezellig langs op 1 of 8 april.

Tijdens het toernooi is er niet alleen sprake van voetbal. De kinderen worden op diverse manieren vermaakt met o.a. een springkussen en muziek. Verder zijn ze erin geslaagd om de EK bus van de oranje leeuwinnen naar DVOV te brengen. Beleef de Oranje Experience en ga op de foto met de WEURO-beker op 11 april.

In aansluiting op de Oranje Experience organiseert DVOV op woensdag 16 mei van 16.30 tot 17.45 uur een meidenvoetbal-clinic voor meiden tot en met 18 jaar. Kortom: DVOV heeft er alles aan gedaan om kinderen lekker in beweging te krijgen, te verbinden met de voetbalsport en het jubileum goed te vieren dit jaar.

Voor foto’s en andere informatie kunt u terecht op de Facebook van het Schoolvoetbaltoernooi Velp en Rozendaal: https://www.facebook.com/dvovschoolvoetbaltoernooi/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen