Scheidsrechtersavond bij DVOV maandag 27 augustus

De avond staat onder leiding van Scheidsrechterscoördinator Bas Kaptein
De avond staat onder leiding van Scheidsrechterscoördinator Bas Kaptein
Foto: Harrie Haverkamp

VELP – Op maandagavond 27 augustus vindt er weer een scheidsrechtersavond plaats bij voetbalvereniging DVOV uit Velp.

Deze avonden zijn bedoeld om het hoge arbitrageniveau bij de voetbalvereniging te blijven handhaven en verder uit te breiden, en tevens om nieuwe mensen te werven die scheidsrechter willen worden en ze van informatie te voorzien.

Bas Kaptein de scheidsrechterscoördinator bij de Velpse club legt het uit:

“Aangezien we over een kwaliteitskeurmerk van de KNVB en Arag beschikken zijn we verplicht om 2 keer per jaar zo’n leuke en gezellige avond te organiseren, omdat we dit al bijna 4 jaar hebben loopt deze bijna af en gaan we op voor een hercertificering hiervan.”

Kwaliteitseisen

De kwaliteitseisen om hieraan te voldoen zijn de afgelopen jaren vele malen strenger geworden, zo moeten alle scheidsrechtersbegeleiders die nieuwe en beginnende scheidsrechters begeleiden allemaal gediplomeerd en een cursus hebben gevolgd bij de KNVB. Ook moeten alle voetbalwedstrijden gefloten worden door gediplomeerde scheidsrechters, daarnaast zijn er nog diverse andere eisen waaraan scheidsrechters tegenwoordig moeten voldoen.

Kwaliteitskeurmerk van de KNVB en Arag

Inmiddels heeft DVOV alle benodigde stukken en plannen naar de KNVB gestuurd ter beoordeling voor de hercertificering van dit prestigieuze keurmerk.

Bas Kaptein:

“Maar ook het gezellig samenzijn hoort bij deze avond, zo nemen de we de spelregelwijzigingen door, evalueren we het afgelopen en aankomend seizoen en bekijken ze het opleidingsaanbod. Tevens spelen we een leuke quiz en nog veel meer van deze leuke dingen”.

De avond begint om 19.00 uur en is vrij toegankelijk, deze zal worden gehouden in de kantine van voetbalvereniging DVOV bij het Sportpark De Pinkenberg.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.dvov.nl/324/arbitrage/https://www.facebook.com/arbitragedvov/https://www.instagram.com/dvovarbitrage/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen