Talentvolle meiden van AHC A2 in het nieuw

Foto: Arnhemse Hockeyclub Velp

VELP – Ze stonden allemaal te ‘shinen’ toen ze zaterdag 15 september jongstleden in het nieuw werden gestoken, de meiden van het A2-team van de Arnhemse Hockeyclub uit Velp.

En natuurlijk wilden ze graag op de foto samen met de twee sponsoren van het team.

Uit handen van Martijn Visscher van BENK Vastgoed en Bartel van Yperenburg van designGenerator, werden de trainingspakken uitgedeeld. De talenten lieten gelijk in de aansluitende wedstrijd zien dat ze klaar zijn om een goed seizoen te gaan spelen. Er werd overtuigend gewonnen van Upward A3 met 9-2 onder leiding van coach Bram Witsenburg en manager Esther de Jong.

Balans in het team

De eerste wedstrijden lieten al gauw zien dat er een hecht en enthousiast team staat. Ondanks het feit dat het team geen vaste keeper heeft, zijn er nog niet veel tegendoelpunten te tellen, terwijl door mooie combinaties wel veel doelpunten gemaakt worden. Wellicht kunnen de meiden, na de winterstop, de overstap van de 3e naar de 2e klasse afdwingen.

Het team bestaat uit de volgende meiden: Annabel, Carmen, Cato, Feline, Hannah, Lilly, Lotte,  Louise, Maren, Merel, Nicole, Noa, Pien, Renée en Tijne.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.ahcvelp.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen