Nieuwe leden gezocht bij Sios ’61

Foto: Sios '61

VELP – Het was weer heel gezellig tijdens de feestelijke jaarsluiting op zaterdag 15 juni bij korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp. Het traditionele koppelschieten was erg spannend. De winnaars waren uiteindelijk Julian, Kaya en Linda.

Vervolgens zijn enkele “dakhazen” in het zonnetje gezet vanwege hun inzet bij het renoveren van het dak van het clubgebouw. Daarna was er een heerlijke barbecue voor iedereen.

Er is ook tijdens de feestelijke jaarsluiting bij korfbalvereniging Sios ’61 afscheid genomen van enkele spelers. Zowel bij de jeugd als bij de Senioren hebben enkele spelers andere keuzes gemaakt. Zij werden door het bestuur bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.

De club is nu op zoek naar nieuwe enthousiaste, nieuwsgierige en sportieve mensen, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige sport, kom dan naar Sios ’61. De club speelt op sportpark Overhagen. (’s winters in de Dumpel)

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.sios61.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen