Danstalent gezocht bij Studio26 Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Sinds ruim 10 jaar biedt Studio26 getalenteerde dansers de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen bij de vooropleiding dans.

Leerlingen van tussen de 10 en 18 jaar volgen op vrijdag en zaterdag een aanvullend programma op de danslessen die ze reeds volgen bij hun eigen dansschool. Het programma bestaat uit lessen en workshops in verschillende dansstijlen, uitwisselingsprojecten en diverse optredens op kleine en grote podia.

De focus ligt op het ontwikkelen van de danstechniek in ballet, moderne dans en jazzdance, maar er is ook aandacht voor andere dansstijlen, zoals show, hiphop en afrodance. De lessen worden in verschillende leeftijdsgroepen gegeven door professionele vakdocenten die hun sporen hebben verdiend bij o.a. Introdans, in de musicalwereld of de internationale entertainmentwereld.

Vanwege de populariteit van hiphop en de opkomst van andere urban dansstijlen, heeft Studio26 twee jaar geleden haar talentontwikkelingstrajecten uitgebreid met een urban dans variant. Leerlingen tussen de 10 en 15 jaar kunnen trainen in een urban dance crew, waarmee ze meedoen aan wedstrijden door heel Nederland.

De audities van beide talentontwikkelingstrajecten voor schooljaar 2019-2020 vinden plaats op vrijdag 23 augustus 2019. Aanmelden kan via www.studio26.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden