Goed bezochte en gezellige Oliebollen- en Appelflappencup TTV Slagvaardig

Foto: TTV Slagvaardig Rheden

RHEDEN – Op zondag 12 januari werd In het clubhuis van TTV Slagvaardig het traditionele tafeltennistoernooi om de Oliebollen- en Appelflappencup gespeeld. Het goed bezochte en gezellige toernooi, wat open staat voor leden en oud-leden, had dit jaar dit jaar een bijzonder toetje.

Tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie werden er twee leden in het zonnetje gezet wegens jaren lange trouwe dienst als vrijwilligers voor de vereniging. Wim Derksen en Roel van der Steeg zijn beiden jaren bestuurslid geweest en al decennia druk geweest met het organiseren van de jaarlijkse rommelmarkt. Ook in 2020 zijn de deze twee kanjers nog steeds zeer actief voor de club. Het bestuur heeft beide heren met genoegen benoemd tot erelid. Niemand minder onze oprichter en ridder in de Orde van Oranje Nassau en Rhedense Leeuw, Wil ten Bras, wilde wel met plezier hen de erelidspeld opspelden.

De Oliebollencup werd overigens voor de derde keer op rij gewonnen door Michel Diekema, de Appelflappencup door Wil ten Bras (87 jaar). Michel heeft de cup weer ter beschikking gesteld ofschoon hij het recht had de cup als eigendom op te eisen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden