Trainingen voor de senioren bij hockeyclub MHC Dieren

Foto: Sandra den Hoed

DIEREN – Op vrijdagavond 29 januari 2021 zijn bij hockeyclub MHC Dieren de trainingen voor de senioren hervat.

Omdat de junioren en de jongste jeugd onbeperkt kunnen doortrainen en onderlinge wedstrijdjes kunnen spelen, vroegen steeds meer senioren zich af of er dan helemaal niets mogelijk zou zijn de senioren. Ook zij hebben behoefte aan verbinding op de.

Een aantal trainers zijn aan de slag gegaan met deze wens en zij zijn erin geslaagd om een fantastisch parcours uit te zetten, dat in tweetallen op veilige afstand kan worden afgelegd. Om onderlinge afstand te kunnen bewaren is de deelname beperkt en de tweetallen zijn duidelijk herkenbaar middels hesjes met rugnummers.

Na de eerste training waren de reacties zeer positief. Eindelijk kon er weer gehockeyd worden. Bovendien zijn de trainers erin geslaagd een zeer uitdagend circuit uit te zetten. John van Noort, Jeroen Gerritsen, Max Verhagen, Thijs van den Brink, Joel Kuipers en Sandra den Hoed: Fantastisch werk geleverd!

Iedereen die mee wil doen (vanaf 17 jaar) is welkom, zowel leden als niet-leden. Van tevoren aanmelden via [email protected] is verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen. Je krijgt dan te horen of je wel of niet mee kan doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen