Voetbalmiddag op zaterdag 22 mei voor meiden en dames bij DVOV!

Foto: Ben Gal Sportfotografie

VELP/ROZENDAAL – DVOV, de voetbalvereniging met ambitie, is te vinden midden in de natuur op sportpark “de Pinkenberg” in Rozendaal. De vereniging is de afgelopen tien jaar sterk gegroeid en groeit nog steeds elk jaar.

Dat komt omdat de voetbalvereniging niet alleen aandacht voor het jongensvoetbal heeft, maar zeker ook voor de meiden en dames uit Velp, Rozendaal en omgeving, zowel op prestatiegericht als op recreatief niveau. Inmiddels heeft DVOV 6 meiden/damesteams in verschillende leeftijdscategorieën.

Voor de M019 en Dames 1 is de vereniging voor het komend seizoen nog op zoek naar versterking en uitbreiding. Op zaterdag 22 mei organiseert het daarom een speciale voetbalmiddag voor meiden en dames in de leeftijd van 15 tot en met 26 jaar.

Ben jij benieuwd, of lijkt het je gewoon leuk om één van de teams te komen versterken, kom dan op zaterdag 22 mei tussen 15.30 en 18.00 uur naar de speciale meiden en vrouwen voetbalmiddag bij DVOV. Aanmelden kan via: [email protected].

Daarnaast is men bij DVOV ook op zoek naar andere meiden en dames buiten de genoemde leeftijdscategorie die graag een balletje mee willen trappen. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom om een keer mee te trainen. Voor meer informatie mail dan naar: [email protected].

Volg de vereniging op Instagram: https://www.instagram.com/dvov_1932/?hl=nl.

Voetbalvereniging DVOV, De Pinkenberg 4, 6891 DM, Rozendaal. www.dvov.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden