SC EDS blij met actie Albert Heijn en KNVB

Foto: SC EDS

ELLECOM/DE STEEG – ‘Voetbalpassie’ heette de actie van Albert Heijn en de KNVB. De afgelopen weken konden mensen voor hun favoriete club punten sparen door gewoon boodschappen te doen bij de Albert Heijn en te activeren via de AH app. En dat was voor SC EDS een succes.

“En daar zijn we heel blij mee. We hebben leden en betrokkenen via allerlei manieren aangemoedigd mee te doen met de actie. Het kwam enigszins traag op gang maar ineens ging het hard en het eindresultaat is geweldig. En de wensenlijst is lang want we groeien momenteel hard.. maar nieuwe ballen voor de jeugd en extra hesjes zijn al binnen” aldus Roel Roelfzema, bestuurslid SC EDS.

Ethel Oud, manager van Albert Heijn in Dieren:

“Een hele leuke actie en veel enthousiasme vanuit Ellecom en De Steeg. We hadden een vlag en een mooi shirt in de winkel van EDS. Na de winterstop volgt een vergelijkbare actie van Albert Heijn en de KNVB. SC EDS veel plezier ermee. “

SC EDS is de sportclub van Ellecom en De Steeg en naast voetbal biedt de club padel, bootcamp en zwemmen aan. SC EDS is een open club van en voor de mensen die samen willen sporten en bewegen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden