Windmill Cup 2013 van start

VELP – Ruim 200 toptennissers t/m 14 jaar strijden de aankomende week op de tennisbanen van TV Beekhuizen in Velp om de Windmill Cup 2013. Zaterdag 13 juli is het toernooi begonnen met de kwalificatiewedstrijden.

Het toernooi voor spelers t/m 14 jaar is één van de vijf grandslam toernooien in het jeugdtennis. De spelers komen vanuit de hele wereld naar Velp en worden onder meer ondergebracht bij gastgezinnen. Veel heren en dames uit het huidige toptennis hebben in hun jeugd dezelfde toernooien gespeeld. 
Zaterdag en zondag staan in het teken van de kwalificatiewedstrijden. In de loop van zondag arriveren nog veel spelers en vindt de officiële opening van het toernooi plaats. Vanaf maandag 15 juli starten de wedstrijden in het hoofdtoernooi. Naast tennis worden allerlei activiteiten en workshops georganiseerd. 
Zaterdag 13 juli hing er een gemoedelijke sfeer op het tennispark. Onder zomerse omstandigheden genoten de aanwezigen van de eerste topwedstrijden in het kwalificatietoernooi. “Het is lekker weer, er zijn leuke wedstrijden en iedereen is vrolijk. Wat willen we nog meer?”, aldus een zegsman.
fgiyyez7vk6wn5udhosbvreob
De Windmill Cup 2013 wordt gehouden op de banen van TV Beekhuizen aan de Beekhuizenseweg en duurt tot en met 21 juli a.s. De toegang is de hele week gratis.
Kijk voor meer foto’s van zaterdag 13 juli op: Foto’s Windmill Cup 2013 – 13 juli
Meer informatie: www.windmillcup.com 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
yzl88ffgaxa1odufxyqlxn0gr
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen