Wij tellen af! Voordrachtperiode Sportverkiezingen tot 1 december

Foto: rheden.nieuws.nl, Wouter Rijnbende

RHEDEN – Wij tellen af! Nog een week te gaan om jouw sportheld voor te dragen. Ieder jaar wordt in de gemeente Rheden gezocht naar bijzondere sporters. Mensen die een inspirerend sportverhaal met zich meedragen of een onnavolgbare ontwikkeling hebben doorgemaakt.

We presenteren deze sporthelden tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing Rheden!
Ook dit jaar vindt de Sportverkiezing plaats. Dit gaat gebeuren op maandagavond 9 januari 2017, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Ken jij een sporter, team, coach of scheidsrechter die in 2016 een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of vanwege een inspirerend sportverhaal het verdient om één van de sportprijzen te winnen? T/m 1 december a.s. is het mogelijk sporters voor de volgende categorieën voor te dragen:

  • Sporter of sportteam van het jaar
  • Sporttalent(en) van het jaar
  • Aangepast sporter of sportteam van het jaar

Het voordrachtformulier kun je downloaden op www.sportbedrijfrheden.nl/sportverkiezing-rheden-2016/. Wie is jouw sportheld?

Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij ‘het publiek’ de winnaar kiest. Binnenkort komen op http//:rheden.nieuws.nl alle verhalen van de voorgedragen sporters te staan en kunt u stemmen in de poll.

Je kan via deze website, vóór 31 december, je stem uitbrengen op jouw favoriete sporter. De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Het laatste nieuws over de Sportverkiezing is te vinden op www.facebook.com/sportbedrijfrheden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen