Frans Budel is ‘Mister Keeper VVO’, Voordracht 1

Foto: SportbedrijfRheden

RHEDEN -De eerste voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 komen binnen en uiteraard willen we deze graag met je delen. Ken of ben jij de uitblinker van jullie team of sportvereniging?

De man of vrouw die zich door weer en wind inzet voor jullie team of sportvereniging? Laat het ons weten en wie weet wint hij of zij de Sportverkiezing 2016. Dit kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Voordracht 1: Frans Budel is ‘Mister Keeper VVO’

Frans (46) is ‘Mister VVO’. Hij heeft 25 jaar onafgebroken gekeept in het eerste elftal van VVO. Aan het eind van het afgelopen seizoen (2015-2016) is hij gestopt. Van de club kreeg hij een afscheidswedstrijd aangeboden. Frans is met zijn enthousiasme en daadkracht een voorbeeld voor iedereen. Als het uitkomt keept hij dit seizoen nog in lagere teams van VVO en hij assisteert bij de keeperstrainingen. Alsof dat nog niet genoeg is, is hij ook bestuurslid van de club en met aannemingsbedrijf Bumé (het bedrijf van hem en zijn tweelingbroer Nico) hoofdsponsor van VVO.

Frans Budel is door zijn prestatie voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporter of Sportteam

Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem via de link onder het bericht op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!


Naam: Frans Budel
Vereniging: VVO Velp
Sport: Keeper Voetbal

Categorie: Sporter of sportteam van het jaar
Voorgedragen door: Vereniging VVO Velp


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december in de Poll op de site van rheden.nieuws.nl op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen