Gaike Gerritsen, voorbeeld voor mensen met en zonder handicap. Voordracht 3

Foto: Fysiotherapie Het Centrum & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – De eerste voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 komen binnen en uiteraard willen we deze graag met je delen. Ken of ben jij de uitblinker van jullie team of sportvereniging?

De man of vrouw die zich door weer en wind inzet voor jullie team of sportvereniging? Laat het ons weten en wie weet wint hij of zij de Sportverkiezing 2016. Dit kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Voordracht 3: Gaike Gerritsen, een voorbeeld voor mensen met en zonder handicap

Gaike heeft na een ongeval nu zo’n 7,5 jaar geleden een hoge dwarslaesie opgelopen. Na de revalidatie is hij intensief gaan sporten en is daarmee een voorbeeld voor mensen met en zonder handicap.

In 2015 nam hij deel aan de Kaunertal handbikebattle en dit jaar ging hij weer naar Oostenrijk voor deze uitdaging. Samen met zijn broer Jefke en zus Lobke vormt hij een echt sportteam. Naast handbiken heeft Gaike deze zomer voor het eerst aan waterskiën gedaan en probeert hij diverse sporten uit!

Gaike Gerritsen is door zijn prestatie voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Aangepast Sporter of Sportteam’


Naam: Gaike Gerritsen
Vereniging: Team Jefke en Gaike Gerrtisen
Sport: Divers

Categorie: Aangepast sporter of sportteam van het jaar
Voorgedragen door: Fysiotherapie Het Centrum, Dieren


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december in de Poll op de site van rheden.nieuws.nl op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen