Trots op toptalent Marit Auée – Voordracht 4

Foto: VV Dieren & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – Alle voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 zijn binnen en zullen we aankomende dagen op rheden.nieuws.nl met je gaan delen. We zijn benieuwd wie jouw favoriete sporter is. Stem mee met de publieksprijs!

Voordracht 4: Trots op toptalent Marit Auée

Af en toe wordt er door tegenstanders nog wel eens gegniffeld als JO15-1 (vroeger de C1) van v.v. Dieren met daarin Marit Auée het veld op komt, ze spelen mede door de komst van speciale meidencompetities niet vaak meer tegen een meisje. Dat lachen vergaat ze echter al snel als Marit aan de bal komt en laat zien dat ze niet alleen haar plekje tussen de jongens meer dan verdient, maar ze regelmatig zelfs de beste op het veld is. Vorig jaar schopte ze het tot het ‘KNVB meisjes onder 14’ team, waarmee ze onder andere een internationaal toernooi in Duitsland speelde. Ook dit jaar zit ze weer bij de voorselecties. Wij zijn in ieder geval erg trots op ons toptalent!

Marit Auée is door haar prestatie voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporttalent(en)’


Naam: Marit Auée
Vereniging: VV Dieren
Sport: Voetbal

Categorie: Sporttalent(en) van het jaar
Voorgedragen door: Vereniging VV Dieren


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december in de Poll op de site van rheden.nieuws.nl op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen