VVO 1 kampioen en gepromoveerd naar de 3e klasse – Voordracht 5

Foto: VVO Velp & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – Alle voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 zijn binnen en zullen we aankomende dagen op rheden.nieuws.nl met je gaan delen. We zijn benieuwd wie jouw favoriete sporter is. Stem mee met de publieksprijs!

Voordracht 5: VVO 1 kampioen en gepromoveerd naar de 3e klasse

Onder leiding van trainer Maik Angenent is VVO 1 in het seizoen 2015-2016 kampioen geworden van de 4e klasse en gepromoveerd naar de 3e klasse. VVO speelde enkele keren gelijk, maar verloor het hele seizoen niet één wedstrijd. Zeker voor 4e klasse begrippen werd er vaak heel goed gevoetbald. Dat VVO op een hoger niveau meekan, bewijst het dit seizoen in de 3e klasse. Bijzonder is ook dat VVO 1 een (h)echt vriendenteam is. De ‘derde helft’ in het clubhuis is óók belangrijk.

Team VVO 1 is door hun prestaties voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporter of Sportteam’


Naam: Team VVO 1
Vereniging: VVO Velp
Sport: Voetbal

Categorie: Sporter of sportteam van het jaar
Voorgedragen door: Vereniging VVO Velp


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december op de site van rheden.nieuws.nl of via de link onder dit bericht op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen