Rinus Preuter oprichter van de rolstoelbasketbal-vereniging ‘De Rhedense Rollers’ – Voordacht 8

Foto: RBV De Rhedense Rollers & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – Alle voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 zijn binnen en zullen we aankomende dagen op rheden.nieuws.nl met je gaan delen. We zijn benieuwd wie jouw favoriete sporter is. Stem mee met de publieksprijs

Voordacht 8: Rinus Preuter oprichter van de rolstoelbasketbal-vereniging ‘De Rhedense Rollers’

In het afgelopen jaar (2016) heeft Rinus Preuter met veel doorzettingsvermogen de rolstoelbasketbal-vereniging De Rhedense Rollers opgericht. Door zijn initiatief heeft hij het mogelijk gemaakt, dat een groeiend aantal aangepaste sporters rolstoelbasketbal kunnen beoefenen.

Hij heeft tevens de gemeente gestimuleerd om sporthal De Dumpel drempelvrij te maken, deze is op 23-9 heropend met een wedstrijdje tussen “Rollers” en Gemeente. Voor 2017 is er een vergaand plan om een jeugdteam te starten.

Rinus Preuter is door zijn prestaties voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Aangepast Sporter of Sportteam’


Naam: Rinus Preuter
Vereniging: RBV De Rhedense Rollers
Sport: Rolstoelbasketbal

Categorie: Aangepast Sporter of Sportteam van het jaar
Voorgedragen door: RBV De Rhedense Rollers


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december op de site van rheden.nieuws.nl  of onder dit bericht op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen