Jennifer Coenraad, haar enthousiasme en de gedrevenheid voor rolstoeltennis

Foto: TV Beekhuizen & Sportbedrijf Rheden

Het enthousiasme en de gedrevenheid van Jennifer Coenraad om goed te worden in rolstoeltennis en aangepast sporten ook voor andere minder valide mensen mogelijk te maken, is zo groot dat wij Jennifer heel graag voordragen voor de Sportverkiezing; aangepast sporter van het jaar.

Voordracht 10: Jennifer Coenraad, haar enthousiasme en de gedrevenheid voor rolstoeltennis

Jennifer is in september 2014 gestart met rolstoeltennis. Voor haar een geweldige activiteit om weer positief met iets bezig te zijn en onder de mensen te komen. Haar enthousiasme en de gedrevenheid om weer iets nieuws te kunnen leren is geweldig groot.

Jennifer begon direct met het bekijken van filmpjes over rolstoeltennis om maar zo snel mogelijk beter te kunnen leren tennissen. Naast de tennislessen die zij bij TV Beekhuizen volgt is zij ook regelmatig in de sportschool te vinden om de spierkracht op te bouwen en haar conditie te verbeteren. Elf uur trainen in de week (tennis en sportschool) komt regelmatig voor.

Jennifer wilde ook zo snel mogelijk aan toernooien mee gaan doen. Naast de gezelligheidstoernooien bij TV Beekhuizen waar zij met de valide spelers mee speelt, heeft zij al aan 8 rolstoeltennistoernooien meegedaan waarvan 1 internationaal toernooi.

Ook haar maatschappelijke functie voor de minder valide medemens pakte zij direct op. In 2016 heeft zij wekelijks geholpen met het geven van de tennislessen aan 2 nieuwe jeugdleden van TV Beekhuizen in de rolstoel.

Bovendien heeft Jennifer onlangs een stichting opgericht ‘Jennifer Coenraad/CILAS’ met als doel gehandicapten/minder valide mensen, vanaf meerderjarige leeftijd aan het sporten te krijgen. Zij helpt vereniging en stichtingen hun knelpunten met minder valide sporters te visualiseren om zo tot een oplossing te komen.

Jennifer Coenraad is door haar prestaties voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Aangepast Sporter of Sportteam’


Naam: Jennifer Coenraad
Vereniging: TV Beekhuizen
Sport: Rolstoeltennis

Categorie: Aangepast Sporter of Sportteam van het jaar
Voorgedragen door: TV Beekhuizen


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf nu via deze pagina rheden.nieuws.nl/stemmen/ of onder dit bericht (scroll helemaal naar beneden) op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen