Romy Geertsma kampioen van District Gelderland / Overijssel

Foto: GelreGym & Sportbedrijf Rheden

Romy is 12 jaar en haar turncarrière begonnen bij Wik Rheden. Ze turnt inmiddels zo’n 8 jaar bij GelreGym waar ze gemiddeld 4 uur per week traint.

Voordracht 11: Romy Geertsma kampioen van District Gelderland / Overijssel

Ze is trouw iedere training aanwezig en een zeer harde werkster. Romy heeft veel talent, dit laat ze keer op keer zien en ze heeft een erg goed jaar geturnd en diverse prijzen in de wacht gesleept. Ze heeft bij 3 voorronde wedstrijden regio Gelderland een eerste plaats behaald met ruim 3 punten verschil op de nummer 2. Dit is in de turnwereld erg uniek. Daarnaast is ze kampioen geworden van District Gelderland / Overijssel. En heeft daarbij op de onderdelen balk en vloer ook nog eens de onderdeelsprijs binnen gesleept.

Romy Geertsma is door haar prestaties voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporttalent(en)’


Naam: Romy Geertsma
Vereniging: GelreGym
Sport: Turnen

Categorie: Sporttalent(en) van het jaar
Voorgedragen door: GelreGym


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf nu via deze pagina rheden.nieuws.nl/stemmen/ of onder dit bericht (scroll helemaal naar beneden) op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen