De Sportverkiezing Rheden 2016: Huldiging van de sporthelden tijdens nieuwjaarsreceptie gemeente Rheden

Foto: Sportbedrijf Rheden

GEMEENTE RHEDEN – De Sportverkiezing Rheden 2016 komt steeds dichterbij. Op maandag 9 januari zullen de sporthelden uit de gemeente Rheden worden gehuldigd. Ook dit jaar wordt de verkiezing mede mogelijk gemaakt door een groot aantal lokale ondernemers.

Nu de genomineerden bekend zijn en de stembus voor de Publieksprijs is gesloten is het tijd om deze partners voor te stellen.

In totaal hebben 3 bedrijven zich verbonden als hoofdsponsor aan één van de categorieën. Zij stellen de prijzen voor de betreffende categorie ter beschikking. De partners van de categorieën zijn:

Fysiotherapie Het Centrum – Aangepast Sporter van het jaar

Fysiotherapie Het CentrumFysiotherapie Het Centrum is sinds 40 jaar een begrip in Dieren en omstreken. Het motto van de praktijk luidt: geen van ons kan alles, maar voor ieder probleem hebben wij een gespecialiseerde collega. Het Centrum streeft een actieve benadering van het gezondheidsprobleem na. Sinds enkele jaren is er intensief contact met andere paramedische disciplines wat heeft geresulteerd in de oprichting van het Para Medisch Centrum Dieren. Recentelijk werd er een nieuw pand geopend aan de Wilhelminaweg 25 te Dieren.

Sport- en Healthclub De Cirkel – Sporttalent van het jaar

Sport- en Healthclub De CirkelSport- en Healthclub De Cirkel in Rheden beschikt over een zeer gevarieerd aanbod voor fitness, zwemmen en groepslessen. De Cirkel is een compleet preventiecentrum door de diversiteit van het aanbod: er kan binnen, buiten, in het water en in de zaal gesport worden. Het motto van het centrum luidt niet voor niets: De Cirkel, zoveel meer dan een fitnesscentrum. Door doelstellingen van de klant centraal te stellen en de persoonlijke begeleiding van ons team zorgt De Cirkel ervoor dat de weg naar een gezonde leefstijl ingezet wordt.

Fysiotherapie Ter Horst – Sporter of Sportteam van het jaar

Fysiotherapie Ter HorstFysiotherapie Ter Horst is gevestigd in Velp. De praktijk is gespecialiseerd in onder andere fysiotherapie, manueel therapie en sportfysiotherapie. Het motto ‘Fysiotherapie Ter Horst Sterk in bewegen’ geeft al aan dat sport een dagelijks thema is voor de praktijk. Ter Horst helpt u graag goed en snel van uw klachten af. De praktijk heeft een speciaal spreekuur voor (sport)blessures. Sporters kunnen hier terecht voor een gedegen advies.

Publieksprijs

Bij de Publieksprijs kiezen inwoners dé sportheld van 2016. Alle genomineerde sporters (ongeacht hun categorie) komen in aanmerking voor de Publieksprijs. De genomineerde met de meeste stemmen wint de prijs. De stembus voor de Publieksprijs is inmiddels gesloten. Er zijn in totaal 2.200 stemmen uitgebracht op alle sporters. Op 9 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Publieksprijs is een assortiment van waardebonnen welke beschikbaar worden gesteld door twee bedrijven. Na de Sportverkiezing wordt bekend om welke ondernemers het gaat. Bekendmaking nu zou een te duidelijke hint zijn naar de winnaar.

Nieuwjaarsreceptie

De Rhedense Sportverkiezing is een onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie van het college van burgemeester en wethouders van Rheden. Op maandagavond 9 januari vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Traditiegetrouw houdt burgemeester Petra van Wingerden om 20.00 uur in de raadzaal haar nieuwjaarstoespraak. Zij blikt hierbij terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar het nieuwe jaar. Wethouder Tjebbe Vugts maakt de winnaars bekend van de Rhedense Sportverkiezing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen