Woning van de maand: Meerkoetstraat 6 Velp

Foto: Peter Drent

VELP – Deze ruime drive-in hoekwoning is gelegen in een rustige en fraaie wijk. Kenmerkend aan de woning is de hoge mate van lichtinval, grote kamers en een ruime tuin met een garage/ grote schuur met veranda.

Verder bestaat de mogelijkheid om een dakopbouw te plaatsen, waardoor er maar liefst 5 slaapkamers kunnen zijn!

De ligging is op loopafstand van het moderne winkelcentrum “Churchillplein”. De woning bevindt zich in de nabije omgeving van natuurgebied de Posbank, de IJssel en waterrecreatiegebied Lathum. Maar ook de rijkswege A12 en A348 liggen in de nabije omgeving.

Deze woning wordt u aangeboden tegen een “vanaf” -prijs*

Indeling

Begane grond
De voordeur bereikt u via de praktische en overdekte oprit/ carport. In de hal is de garderoberuimte met toilet aanwezig, die doorloopt in de lichte woonkeuken met ramen en die toegang geeft tot de ruime bijkeuken/berging. Via de keuken is er eveneens toegang tot de zonnige en gezellige op het westen gelegen achtertuin, die veel privacy biedt.

1e verdieping
Deze verdieping is geheel gewijd aan de zeer royale woonkamer (ca. 45 m2) met gashaard, laminaatvloer en zonnig balkon aan voor- en achterzijde.

2e verdieping
Overloop met inbouwkast, 3 ruime slaapkamers die allen aan een balkon grenzen. De eenvoudige badkamer bevat een douche, toilet en een wastafel.

Tuin
De achtertuin is gericht op het westen, zodat u van veel zon kunt genieten. De tuin is breed, wat een prettig ruimtelijk beeld geeft. De aangebouwde garage/ berging heeft aan de achterzijde een veranda en aan de voorzijde een oprit. Er is dus mogelijkheid om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren.

Bijzonderheden
– woonoppervlak 108m²
– ruim perceel van 241m²
– oprit onder de carport en naast de woning
– veel lichtinval door de vele ramen
– woning is geheel voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water via een cv-combiketel

* De genoemde prijs betreft een “vanaf” -prijs. Biedingen vanaf dat bedrag zullen door verkoper serieus in overweging worden genomen. De reguliere vraagprijs is € 275.000,- k.k.

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Franke Makelaars, telefoonnummer: 026-3617923. Meer informatie is te vinden op: https://frankemakelaars.nl/Rheden

Franke Makelaars
Rozendaalselaan 5
6881 KX VELP

[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen