Woning van de maand: Willem van Gulikstraat 19 te Velp

Foto: Peter Drent

VELP – Bent u op zoek naar een instapklare eengezinswoning waar u niets meer aan hoeft te doen? Deze woning is in 2011 nagenoeg volledig gerenoveerd en kan direct betrokken worden!

Dit huis kenmerkt zich door veel ruimte, licht, een ruime tuin en een goede ligging nabij de A12,  scholen, winkelcentra en de paardenwei van de Geërfden.

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de ruime hal treft u de toiletruimte, trapopgang en de toegang naar de woonkamer. In de ruime woonkamer valt meteen de prettige woonsfeer op. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en heeft een open verbinding met de moderne keuken. Deze heeft een L-vormige opstelling, moderne kleurstelling en diverse inbouwapparaten (combi-oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en diepvries).

1e verdieping
Deze verdieping bestaat uit een overloop, 3 ruime slaapkamers van circa 15, 10 en 7m². De compacte en nette badkamer is afgewerkt met lichte tegels en heeft een douche en een wastafel.

2e verdieping
Middels een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping, hier treffen we een ruime zolder, die u als 4e slaapkamer zou kunnen inrichten. Op deze verdieping is de cv-installatie en de wasmachine-aansluiting aanwezig.

Tuin
De verzorgde en ruime achtertuin is keurig aangelegd en biedt veel privacy. De ligging is zuidoostelijk, waardoor u op elk moment van de dag van zon in uw tuin kunt genieten.
Aan de achterzijde van de tuin is een ruime berging aanwezig. Deze is niet alleen bijzonder vanwege het ruime formaat van circa 11m², maar ook vanwege het feit dat er een vliering is geplaatst en een keukenblok aanwezig is.

Bijzonderheden

  • Instapklare woning uit 1959 op een perceel van 149m²;
  • Het woonoppervlak bedraagt circa 80m². Daarin is niet de zolder van 11m² inbegrepen die toch ook heel goed tot de gebruiksruimte behoort;
  • Het is een zonnige woning met veel lichtinval;
  • Er is dubbele beglazing, dakisolatie en plafondisolatie van de zoldervloer aanwezig;
  • De ligging is gunstige op steenworp afstand van scholen, winkelcentrum en uitvalswegen;
  • De paardenwei van de Geërfden aan de Waterstraat is een weide, die is ingericht met wandelpaden, plantsoenen met vlinderbloemen en een speelpark voor de jeugd;
  • Zeer ruime berging.

Willem van Gulikstraat 19 te Velp € 199.000,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan contact op met Franke Makelaars, telefoonnummer: 026-3617923. Meer informatie is te vinden op: www.frankemakelaars.nl

Franke Makelaars
Rozendaalselaan 5
6881 KX VELP

[email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen