Assink NVM Makelaars nu op Hoofdstraat 166 te Velp

Foto: Assink NVM Makelaars

VELP – Op 9 juni was het zover, Assink NVM Makelaars opende de deuren op de nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 166 in Velp. Na enkele maanden intensief verbouwen was het kantoor gebruiksklaar, de verbouwing was een flinke klus.

Nieuwe aanpak én dus in een nieuwe jas!

De zaak van het voormalige Van Blokland Mode, moest ongebouwd worden tot een moderne kantoorruimte, en ingericht in de nieuwe huisstijl. Want Assink is niet alleen verhuisd, maar is ook uit de franchise organisatie ERA gestapt en heeft de marketing nu volledig in eigen hand genomen. Een nieuwe aanpak én dus in een nieuwe jas!

Wat is er nieuw aan het kantoor van Assink?

Eigenlijk alles. Naast een stuk meer ruimte zijn alle systemen en inrichting vernieuwd en is het kantoor helemaal klaar en kan het weer jaren vooruit.

Wat is er nieuw aan de marketing?

Assink NVM makelaars heeft een nieuw “exclusief“-label, waaronder de exclusieve woningen extra worden gepromoot. Naast de inzet van veel marketing, zoals een mailing in de buurt voor te koop komende woningen, wordt ook een woningvideo en straks een video van de mooie woonomgeving van het te koop staande huis ingezet.

WoonhuisGarantie volstrekt nieuw en uniek!

Helemaal nieuw is dat Assink NVM Makelaars als enige de WoonhuisGarantie mag aanbieden. Met deze garantie is de koper het eerste jaar gedekt tegen zowel zichtbare als onzichtbare gebreken in de woning. Deze verzekering is volstrekt nieuw en uniek!

Een woning (ver)kopen of wil je meer informatie?

Kijk op https://www.assinkmakelaars.nl/ en like ook hun Facebookpagina en volg hen op Twitter.

Assink NVM Makelaars

Assink NVM Makelaars

Assink NVM Makelaars

Assink NVM Makelaars

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen