De Peerdestal wordt weer in herfstsferen gebracht voor het jaarlijks wildweekend

Foto: De Peerdestal Ellecom

ELLECOM – De Peerdestal wordt weer in herfstsferen gebracht voor het jaarlijks wildweekend. Een culinair feest in het teken van de herfst met brandende open haarden, de meest uitgebreide (wild)buffetten, sfeervolle live muziek en verschillende, met zorg gekozen wijnen en speciaalbieren.

Welkomstaperitief met amuse

Alle vertrouwde ingrediënten van voorgaande edities ontbreken ook dit jaar niet -een warm welkom met een heerlijk welkomstaperitief en een lekkere amuse.
Daarna is het tijd voor het “echte” werk; vanaf diverse marktkraampjes worden er verschillende buffetten geserveerd.

Voorgerechtenbuffet

AperitiefOm te beginnen een voorgerechtenbuffet met vis, vlees en wild en een soepenbuffet met 3 soorten soep en passende garnituren. Als hoofdgerecht diverse wildspecialiteiten als fazant, wilde eend, hert en wild zwijn, geserveerd met meerdere groente- en aardappelgarnituren, passend bij de tijd van het jaar.

Kaasplateau

Vervolgens een uitgebreid plateau met diverse kaassoorten waarbij de Port uiteraard ook niet ontbreekt en -als klap op de vuurpijl- een eindeloos, overheerlijk dessertbuffet.

Bierbar en Wijnbuffet

WijnbuffetBij lekker eten hoort natuurlijk ook lekker drinken! In de bierbar worden diverse speciaalbieren van Bronckhorster Brouwerij geserveerd en de wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het wijnbuffet. In samenwerking met wijnhandel Appeldoorn uit Velp worden daar meerdere bijzondere witte, rosé en rode wijnen aangeboden. U kunt de vinologen om advies vragen, alle wijnen proeven en uw favoriete wijn kiezen.

Muziek

MuziekOok dit jaar is de muzikale omlijsting van het feest weer in handen van zanger/gitarist Sonny Griffin. Zijn warme klanken zorgen voor de perfecte (achtergrond)muziek en wellicht ook nog voor een spontaan feestje aan het einde…

Twee dagen heerlijk eten bij de Peerdestal

Op zaterdag 25 november vindt het wildfeest plaats van 18.00 tot 23.00 uur*. Op zondag 26 november vindt het feest plaats van 16.00 tot 21.00 uur.

De kosten voor dit geweldige festijn bedragen slechts € 73,50 all-in! Voor dit bedrag kunt u dus de gehele middag/avond naar hartenlust eten & drinken. Voor reserveringen kunt u bellen met 0313-415758.

*Het aantal beschikbare plaatsen voor zaterdag 25 november is beperkt!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.depeerdestal.nl

article
106122
Zaterdag 25 november en zondag 26 november 2017 is het weer zo ver!
ELLECOM – De Peerdestal wordt weer in herfstsferen gebracht voor het jaarlijks wildweekend. Een culinair
https://rheden.nieuws.nl/zakelijk-rheden/106122/de-peerdestal-wordt-weer-in-herfstsferen-gebracht-voor-het-jaarlijks-wildweekend/
2017-09-13T09:51:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/09/12200111/Wildweekend-De-Peerdestal.jpg
Amuse, Aperitie, Bier, de Peerdestal, Ellecom, Muziek, rheden.nieuws.nl, Voorgerechtenbuffet, wijn, Wildweekend
Nieuws, Zakelijk