Bakkerij De Winkel opent haar deuren in Dieren en Brummen

Foto: Bakkerij De Winkel

DIEREN/BRUMMEN – Twee enthousiaste ondernemers openden op 1 september een nieuwe bakkerij op het Callunaplein in Dieren. Bij Bakkerij De winkel kunt u terecht voor diverse broden en broodjes maar ook heerlijke bonbons en gebak.

Na maanden verbouwen, organiseren en een sterk team opzetten zijn de eigenaren Erno de Winkel en Sander De Rooy klaar om klanten te ontvangen. Binnenkort komt er op de gevel nog een bord en het nieuwe logo op de ruit.

Bakkerij De Winkel

De bedoeling is dat er steeds meer mooie eerlijke producten in de winkel te vinden zijn, de bakkerij koopt nu nog 50% van het assortiment in en maakt 50% zelf op ambachtelijke wijze. Het streven is om steeds meer van het assortiment, afhankelijk van de vraag, zelf te gaan produceren.

In de bakkerij kan men ook zitten en gezellig van een kopje koffie of thee met een versnapering genieten. “Een bakkerij wordt eigenlijk steeds meer een horecaonderneming, van ontbijt tot lunch en zelfs het avondeten.” Aldus Erno de Winkel.

Bakkerij De Winkel

Erno de Winkel:

Erno heeft jarenlange ervaring als bakker en richt zich, behalve bijzondere broden, op luxe producten zoals croissantjes en gebak en bijzondere chocolade. Partner De Rooy houdt zich vooral bezig met de aankleding van de zaak en de presentatie van de etenswaren.

Sander De Rooy:

“We vormen samen een leuk team, de dames in zaak hebben veel verkoopervaring en zijn klantvriendelijk. Onze neuzen staan allemaal dezelfde kant op en het concept zit goed in ons hoofd. Hoewel we nog in de opstartfase zitten en “wat puntjes op de i moeten zetten,” staan we klaar om klanten te voorzien van allerlei heerlijke producten”.

Bakkerij De Winkel

Bakkerij de Winkel is gevestigd op Callunaplein 32 en is open van maandag t/m zaterdag vanaf 08:30 uur. De beide heren hebben ook een winkel in Brummen aan het Marktplein 3.

Kijk voor meer informatie op www.bakkerijdewinkel.nl en geef ook de Facebookpagina een like, hier zijn ook de diverse acties te vinden, zoals nu de “Help Sint Maarten en de andere Bovenwindse eilanden.”

Bakkerij De Winkel