Velp heeft een nieuwe verbouwde en grotere Jumbo

VELP – Na een flinke verbouwing is de Jumbo aan de IJsselstraat te Velp weer open. Afgelopen twee weken was de winkel dicht en heeft een totale make-over gehad.

Op woensdag 18 april werd tegen 09:00 uur de winkel in het bijzijn van zo veel mogelijk werknemers en belangstellenden geopend door manager Ronald van der Velde en Frits van Eerd.

De nieuwe Jumbo is flink uitgebreid en heeft allerlei nieuwe elementen gekregen, ook de zijn de vertrouwde afdelingen nóg uitgebreider en moderner geworden.

Neem bijvoorbeeld de groente- en fruitafdeling, er is nu nóg meer keuze in lekkere verse en gezonde producten. Ook is het de moeite waard om de dagelijks vers bereide pizza’s uit te proberen!

De visafdeling is helemaal vernieuwd, zo kan het winkelend publiek vanaf nu zelf diepgevroren inktvisringen en garnalen naar eigen hoeveelheid scheppen en thuis bereiden.

Natuurlijk geldt, net als bij alle andere vragen, kunt u niet kiezen? Het enthousiaste personeel van Jumbo Velp adviseert u graag bij het maken van uw keuze.

Ronald van der Velde, filiaalmanager:

“Het was een flinke klus, maar iedere zweetdruppel waard, en wat is het mooi geworden! Daarnaast vindt ik het belangrijk dat er wordt benoemd dat alle collega’s van Jumbo Velp ontzettend hard hebben gewerkt en dat ik ontzettend trots ben op het team dat er staat, een team dat met passie en heel veel bereidwilligheid aan deze mooie winkel heeft gewerkt.”

“Onze winkel is mooier dan ooit, en met nóg meer vers! Laat u inspireren, en kom het zelf ervaren! Kom kijken, proeven en ruiken wat we u allemaal te bieden hebben. En zoals u van ons gewend bent, hebben onze producten nog steeds gegarandeerd de laagste prijs.”

“Ik heet u van harte welkom in uw nieuwe winkel!”

Om 9.00 uur stonden al vele bezoekers klaar om de winkel te bekijken, boodschappen te doen en om een bos bloemen te ontvangen. Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen krijgt een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m zondag 22 april 2018).

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden