IJsclusief: Italiaans genieten in Rheden, dat kan!

Foto: IJsclusief Rheden

ADVERTORIAL – Niet alleen de Italiaanse temperaturen worden gehaald in Rheden maar ook voor echt Italiaans schepijs moet je hier zijn. Om precies te zijn bij IJsclusief in de Groenestraat.

Sind 2015 zijn Gaetano en Marloe Mammina met hun zaak IJsclusief gevestigd in de Groenestraat, tegenover de COOP.

Pure Passie

Daaruit is IJsclusief ontstaan. De passie voor Italië, het bijbehorende temperament, de gastvrijheid en het pure voor haar smaken. Dit is duidelijk herkenbaar in al hun producten, of het nu gaat om ijs, ijstaarten, lunch, koffie, chocolade of smoothies, kwaliteit is altijd het uitgangspunt!

Daarvoor hebben zij ook bewust gekozen voor Illy koffie. Illy staat voor kwaliteit, niet meer en niet minder en dat proef je. Met hun ruime keuze aan koffiespecialiteiten zit er altijd wel één voor u bij.

Wat velen nog niet weten is dat zij ook heerlijke smoothies hebben bestaande uit 100% fruit en biologische appel-peren sap zonder toegevoegde suikers, dus bewust gezond.

IJsclusief Rheden

Italiaanse lunch

Maar ook de Italiaanse lunch ontbreekt bij hun niet. Hierbij gaan zij ook weer voor smaak en kwaliteit, wat ligt in de eenvoud, hun Parmaham draagt immers niet voor niks een kroon.

Ook in het najaar starten zij weer met hun echte Italiaanse afhaalgerechten o.a. pasta’s. Houd hiervoor hun social media kanalen in de gaten.

Gaetano en Marloe gaan voor smaak en kwaliteit, u toch zeker ook?

IJsclusief RhedenZij zien u graag bij IJsclusief, Groenestraat 69,6991 GD Rheden

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden