Mooie strandtassen voor tropische temperaturen

Foto: Twenty Four Webvertising BV

De zon straalt, tropische temperaturen, aangepaste werk- en schooltijden en het RIVM heeft het hitteplan in werking gesteld. De zomer is nog maar net begonnen maar doet het wel direct goed. Tijd om naar het strand te gaan, een dagje weg of met vrienden af te spreken op het terras.

Met dit weer wil je op alles voorbereid zijn. Daarom selecteerden we voor jou de strandtassen die het meest hot zijn en waarmee je alle kanten op kunt. Want deze hitte laat je soms zomaar je plannen veranderen…

Strand of shoppen? De Mica Black is voor alles in.

De Mica Black is een grote handtas. Perfect voor het strand maar als het weer wat minder warm wordt is het door de lange hengsels ook een fijne shopper kunt gebruiken door de lange hengsels. Er zit veel opbergruimte in deze tas van Herschel. En dat is altijd handig natuurlijk. De twee binnen vakken zijn fijn voor je sleutels en portemonnee.

Mica Black

Stijlvol op pad met de O My Bag Lou’s Big Bag Burgundy Canvas

Deze O My Bag is een mooie ruime shopper en ideaal voor een dagje uit. Of je nu naar het strand gaat, een pretpark, naar de dierentuin of toch een dagje shoppen. Deze tas is gemaakt van canvas en ecofriendly leer en is echt een musthave! Door het cognackleurige leer heeft deze schoudertas een mooie nonchalante vintage look en feel. Aan de binnenkant is de tas mooi afgewerkt en zit nog een ritsvakje en twee vakken zonder rits. Deze tas is er ook in een mooie groene uitvoering.

O My Bag

Zon, strand zee = de Misha Tote mee

Als je geen geheimen hebt, is deze tas van Björn Borg het perfecte model. De Misha Tote bestaat namelijk uit allemaal kleine gaasjes van polyester waar je zo doorheen kijkt. Perfect voor een dagje  strand! Je portemonnee, mobiel en sleutels blijven trouwens wel verborgen want die stop je in het toegevoegde, zwarte ritsvak. En veel zand meenemen doe je met deze handige tas doe je niet.

Björn Borg

Iets minder inkijk heb je met de Summer Tommy Team Tote. Ook deze Tommy Hilfiger shopper heeft ruimte voor een stapel aan strandspullen. Of en hele stapel aankopen… aan jou de keus. Door het fleurige borduurwerk op de voorzijde, is deze tas iets minder transparant. Verder beschikt hij ook over het handig ritstasje dat je door middel van drukknopen ook weer kunt verwijderen. Een fijne strandtas dus.

 

Tommy Hilfiger

Met een RAINS tas stap je zonder zorgen in het bootje

Ook leuk voor het strand is deze witte Rains Backpack. Met deze tas stap je zonder zorgen een boot in of het strand op. Door de coating en de waterproof rits, weet je namelijk dat jouw spullen droog blijven. De Weekend Tote is (zoals de naam al doet vermoeden) niet alleen geschikt voor een dagje weg maar geeft ook genoeg ruimte voor je spullen voor een weekendje weg. Met de bijgeleverde schouderbanden kun je zelf bepalen hoe je je tas het liefste draagt. Voor de liefhebbers van wat donkerdere kleuren is de tas er ook in blauw en groen.

RAINS

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen