Beau Experts Velp, alles op het gebied van beauty onder één dak

Foto: Beau Experts Velp

ADVERTORIAL – De moderne vrouw heeft het maar druk. Kinderen opvoeden, sporten, boodschappen doen en werken. En dan moet ze er ook nog eens goed uitzien.

Gelukkig is voor dat laatste een makkelijke oplossing beschikbaar; Beau Experts Beauty Salon in Velp. Eigenaresse Kristina Prkić heeft als missie om haar klanten alles op het gebied van beauty te bieden, en het ze daarmee zo gemakkelijk mogelijk te maken om er op en top uit te zien. Samen met een team, allemaal met hun eigen specialiteit, heeft Beau Expert alles in huis om haar klanten er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Het aanbod is bijna teveel om op te noemen, klanten kunnen terecht voor make-up (uitermate geschikt voor speciale gelegenheden zoals feesten of een huwelijk). Permanente make-up (door middel van microblading, een behandeling die de klant veel tijd kan schelen bij het dagelijkse ochtendritueel).

Wimper extensions (voor prachtige volle wimpers die geen mascara meer nodig hebben). Lash lift (voor zowel mannen als vrouwen, om een mooie open blik te krijgen, en de ogen er lekker wakker uit te laten zien). Huid-verbeterende behandelingen, pedicure, nagel behandelingen. Werkelijk te veel om op te noemen.

Naast de grote verscheidenheid aan behandelingen, allemaal onder een dak in het stijlvol ingerichte pand aan de Hoofdstraat, onderscheid Beau Experts zich door de kwaliteit. Er wordt enkel en alleen gewerkt met de beste producten. Binnen relatief korte tijd heeft deze Beauty Salon een grote hoeveelheid tevreden klanten aan zich weten te binden.

Klanten uit gemeente Rheden zelf en aanvankelijk ook uit Arnhem en Oosterbeek kwamen klanten naar Velp toe. Tegenwoordig begroet de Salon zelfs klanten uit heel het land en komen klanten speciaal uit Duitsland naar Velp toe voor het uitgebreide aanbod aan behandelingen en het prachtige resultaat dat de vakmensen van Beau Experts weten te leveren.

Alsof dit alles nog niet genoeg is denkt Kristina Prkić verder en zal Beau Experts blijven groeien. Zo zijn er plannen om een zonnebank en spray-tan salon aan de, toch al enorme hoeveelheid diensten, toe te voegen. Alles om de bezoeker zo efficiënt en professioneel mogelijk tot dienst te zijn en haar (of hem) zo mooi mogelijk de deur uit te laten gaan.

“You name it, we got it,” vertelt Kristina, “u kunt bij ons voor alles terecht.”

Dus wacht niet langer en laat u eens lekker in de watten leggen bij Beau Experts Beauty Salon, Hoofdstraat 104 in Velp.

Voor het volledige aanbod en openingstijden: https://beauexperts.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden