Even voorstellen: Ciss Bloemen & wonen

RHEDEN – Ik ben Franciska Wolfert en donderdag 2 maart heb ik in de Groenestraat 33 (pand van slagerij Delgeijer) in Rheden, mijn winkel “Ciss Bloemen & wonen” geopend.

Ik treed in de voetsporen van mijn oma en opa die jaren in het dorp Rheden een kruidenierswinkel hebben gehad. Ik woon in Rheden en heb jarenlang bij Oxalis (voormalige bloemenwinkel) hier, in het dorp gewerkt. Ik heb de vakopleiding gevolgd en ervaring opgedaan bij diversen bloemisten. Toen ik het pand te huur zag staan, wist ik dat de tijd rijp was voor mijn droom. Een bloemenwinkel waar ik naast de bloemen het woonconcept wil toepassen.

Het was een hele klus om de winkel vorm te geven maar mijn broer Nick (De Wolf klus- en montagebedrijf) en vele vrienden en bekenden hebben hard gewerkt en mij geholpen om alles voor elkaar te krijgen.

Graag nodig ik u uit om te komen kijken in mijn bloemenwinkel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en ook uw fiets kunt u goed stallen. U bent van harte welkom. U kunt mij ook volgen op facebook: Ciss Bloemen & wonen.

Ik hoop u gauw te zien,

Met vriendelijke groet, Franciska Wolfert.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Ciss Bloemen & wonen

Ciss Bloemen & wonen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen