Voor tweede Paasdag zijn er nog plaatsen beschikbaar!

Foto: De Peerdestal Ellecom

ELLECOM – Op beide Paasdagen serveert de Peerdestal een gezellige en feestelijke Paasbrunch. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom om te komen genieten van een keur aan koude en warme gerechten. De brunch is voor eerste Paasdag volgeboekt!

Ter afsluiting van de brunch wordt er aan tafel ook nog een heerlijk Paasdessert geserveerd. De brunch duurt tot plusminus 14.00 uur.

De prijs van de Paasbrunch bedraagt voor volwassenen € 27,50 per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar betalen € 5,00 en voor kinderen van 5 tot 12 jaar wordt een bedrag berekend van € 12,50. Alle dranken, vanaf het buffet geserveerd, zijn hierbij inbegrepen, overige dranken worden apart berekend.

Voor de kinderen is er een speciale kinderkamer aanwezig waar zij kunnen kleuren, eieren verven, sjoelen en een tekenfilm kijken.

Geef je snel op:

Voor reserveringen kunt u bellen met 0313-415758 of reserveer online. Kijk voor meer informatie op: http://www.depeerdestal.nl

SOEPEN:

Heldere kippensoep en lichtgebonden bospaddenstoelensoep.

BROODSOORTEN:

Croissants, paasbrood, diverse luxe broodjes, suikerbrood, bagels, krentenbollen en vers afgebakken meergranenbrood.

KOUDE GERECHTEN:

Tonijnsalade, gemarineerde zalm, krabsalade, gerookte forel en haring. Diverse hamsoorten, worstsoorten, beenhamsalade, paté, filet Américain, diverse soorten kaas, eiersalade, kip-kerriesalade, confiture, gekonfijte uitjes, honing en vers fruitsalade.

WARME GERECHTEN:

Boerenbeenham, uitgebakken speklinten, mini-worstenbroodjes en “Bourgondiër” kroketten. Diverse eiergerechten als roerei, omelet, spiegeleieren en gekookte eieren.

DRANKEN:

Melk, karnemelk, jus d`orange en diverse vruchtensappen.

Paasbrunch

Uiteraard is het à la carte restaurant ook op beide Paasdagen geopend vanaf 12.00 uur voor een kopje koffie, lunch en à la carte diner. Maar u kunt ook komen genieten van een feestelijk 4-gangen Paasmenu:

PAASPARADE

Een etagère vol met heerlijke voorgerechtjes van vis, vlees en asperges

* * *

LICHTROMIGE ASPERGESOEP MET REEPJES BEENHAM

* * *

HOOFDGERECHT VAN VIS OF VLEES NAAR KEUZE MET VERSE ASPERGES

* * *

PAASDESSERT VAN JORN

De prijs van het 4-gangen Paasmenu bedraagt € 39,50 per persoon. Reserveren is gewenst; 0313-415758.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen