Samenwerking ‘Simply Delicious’ en ‘De Horsterhof’

Foto: Simply Delicious - De Horsterhof

VELP/DUIVEN – Vanaf dit voorjaar werken de biologisch-dynamische boerderij de Horsterhof en biologische verswinkel Simply Delicious samen. De Horsterhof is een 9 hectare groot gemengd bedrijf tussen Duiven en Westervoort. Met veeteelt en akkerbouw maar vooral tuinbouw.

Verser kan haast niet!

De groenten worden gebruikt om de groentetassen te vullen, die in de hele regio worden afgezet. Matthias en Eline telen met hun team echter altijd extra groenten voor de boerderijwinkel, en nu dus ook voor Simply Delicious in Velp. Daar wordt het komende jaar op dinsdag en vrijdag de ‘s ochtends geoogste groente rond het middaguur geleverd. Verser kan haast niet!

Simply Delicious Velp

Biologisch

Voor de winkel zijn deze produkten een mooie aanvulling op het assortiment. Simply Delicious verkoopt al jaren biologische groenten, fruit, kaas en sappen uit de regio, die door de boeren van de BPA (Biologische Producenten Achterhoek) geteeld worden. Deze nieuwe stap past in het streven van de winkel naar directe contacten met producenten.

Minder kilometers

Er worden minder voedselkilometers gemaakt, en klanten kunnen bij de boer op bezoek gaan. Ook wordt het groentenafval van de winkel voor de varkens van de Horsterhof gebruikt. Op zaterdag 27 mei zal de Horsterhof ook op de Lentemarkt van Simply Delicious aanwezig zijn.

Kijk voor meer informatie op:

De Horsterhof Duiven

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen