Speelgoedbeurs bij de speelotheek in Dieren

DIEREN – Ieder najaar organiseren de vrijwilligers van de speelotheek een speelgoedbeurs. U kunt dan bij de speelotheek uw oude speelgoed verkopen en nieuw speelgoed kopen. 

Dit jaar vindt de beurs plaats op zaterdag 26 oktober. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in Multifunctioneel Centrum  “De Oase” aan het Ericaplein in Dieren (tegenover de bibliotheek). 
Altijd leuk om voor 5 december eens rond te neuzen. Of om alvast plaats te maken voor het speelgoed dat de goedheiligman mee gaat brengen, door dus zelf speelgoed aan te bieden.
Wilt u tijdens de beurs het liefst rustig rond kunnen neuzen, zonder dat u wordt meegetrokken door uw kinderen,  en helemaal wanneer u ook voor 5 december inkopen doet? Dat kan, maar natuurlijk is een speelgoedbeurs ook een belevenis voor uw kind met al dat speelgoed, en willen ze graag mee. Daarom kunnen alle kinderen gratis deelnemen aan kinderactiviteiten die de vrijwilligers van de speelotheek organiseren.
 
Zelf speelgoed verkopen?
Wilt u zelf eens een grote schoonmaak houden en speelgoed aanbieden op onze beurs? Dan kunt een nummer aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] . U krijgt dan naast uw nummer ook verdere informatie over het aanbieden van speelgoed op de beurs. (tot 24 oktober)
Inname van het speelgoed is op woensdag 23 oktober van 10.00 – 11.00 uur en op vrijdag 25 oktober van 19.00-20.00 uur. Het speelgoed dat niet wordt verkocht kunt u via de speelotheek doneren aan een goed doel.
(Foto: www.speelotheekdieren.nl)
Voor meer informatie kunt u kijken op www.speelotheekdieren.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen