Contact

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de redactie van rheden.nieuws.nl. Wil je ons iets melden,heb je een tip of je wilt een vraag stellen? Telefoneren, een PB op Facebook een DM op Twitter, maar natuurlijk werkt mailen het prettigste naar [email protected]. Doe het op de manier waarop jou dit het beste uitkomt.

Wil je zelf een bericht insturen?

Dat kan: https://rheden.nieuws.nl/schrijf-je-mee/. Ook een activiteit of evenement kan je naar ons toezenden door het volgende formulier in te vullen: https://rheden.nieuws.nl/activiteit-toevoegen/

Social Media:

Alle nieuwsberichten worden verspreid via onze Social Media Kanalen zoals Twitter, Facebook en soms LinkedIn en staan een dag later in onze nieuwsbrief! Klik op de linkjes en Volg ons & RT, Like ons & Deel! Abonneer je op de nieuwsbrief!

Adverteren?:

Neem dan contact op met Dolf Verschuren 06 – 4025 3846

Auteursrecht

Alle auteursrechten en databankrechten van de inhoud van rheden.nieuws.nl worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Foto’s en andere afbeeldingen

Foto’s en andere afbeeldingen op deze website mag u niet gebruiken.

Disclaimer

rheden.nieuws.nl is zeer zorgvuldig in de samenstelling en het beheer van haar website. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierop verstrekte informatie kan rheden.nieuws.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend.


rheden.nieuws.nl

VELP

Irma: 06 – 2857 1685, Wim: 06 – 1162 5680

KvK.: 51077434

NL84 RABO0129678619

[email protected]

http://rheden.nieuws.nl

Logo rheden.nieuws.nl langwerpig

Icoon website rheden.nieuws.nl     Icoon mail rheden.nieuws.nl     Icoon facebook rheden.nieuws.nl     Icoon twitter rheden.nieuws.nl     Icoon rss rheden.nieuws.nl

 

 

 

 

 

rheden.nieuws.nl
Herman Heijermansstraat 28
6882 JZ, VELP
Tel. 06-28571685,

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.