Zondagmiddagwandeling op 27 april bezoekerscentrum Veluwezoom

Foto:

RHEDEN – Op zondagmiddag 27 april van 14 uur tot 15 uur kunt u onder leiding van een gids genieten van een wandeling over voormalig landgoed Heuven in Nationaal Park Veluwezoom. 

Deelname aan deze korte wandelingen onder leiding van een gids van Natuurmonumenten is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar wel aan te raden. Vol is vol. Helaas kunnen op deze tocht geen honden mee.
Kort, maar krachtig!
Op 27 april staat er om 14 uur een  gids klaar bij bezoekerscentrum, die u meeneemt op een  rondwandeling van een uur over landgoed Heuven. Genieten van de natuur, even proeven van wat het gebied te bieden heeft en de gezelligheid van met een groep onderweg zijn. 
Gaat u mee? 
Kom dan op 27 april naar Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a, 6991 JE te Rheden en meldt u bijtijds bij de balie van het bezoekerscentrum. (aanmelden vooraf per www.natuurmonumenten.nl mag ook!) Per wandeling kunnen maximaal 20 deelnemers mee.
(Foto: Natuurmonumenten)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen