Javier Guzman met verfrissende lachwekkende voorstelling bij Theater RhederArt

Foto:

DIEREN – Zaterdagavond 29 november kan je bij Theater RhederArt uit Dieren genieten van cabaretier-comedian Javier Guzman met zijn voorstelling “Absurd Verlicht”.

Het stormachtige leven van Javier Guzman leverde de theaterwereld inmiddels zes adembenemende programma’s op. Niet in de laatste plaats door de openhartige en spraakmakende wijze waarop hij vertelt over zijn strijd tegen zijn drank- en drugsverslavingen, waarbij zijn pogingen om af te kicken van cocaïne steeds weer eindigen in een terugval.
 ‘Absurd Verlicht’ wordt de zinderende zevende voorstelling. De cirkel is rond, het verleden is geweest. Maar is alles dan al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Guzman is nog maar net begonnen.
Javier Guzman kreeg voor zijn voorstelling Delirium de ‘Neerlands Hoop’. Deze cabaretprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Met zijn nieuwe verfrissende, lachwekkende en goede show komt hij boven ieders verwachtingen uit. Deze voorstelling mag jij niet missen, dat zou absurd zijn!! 
Kijk voor meer info en reserveringen op www.rhederart.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen