Jan Huurman drager van het Grootkruis in de Orde van de Velpse Narrenrijk

VELP – Na de schitterende carnavalsoptocht door Velp afgelopen zondag 7 februari was er een instuif van alle carnavalsverenigingen van Velp in ’t Narrenhuus van De Narrenkap aan De Beemd in Velp, waar tevens een bijzondere Oorkonde werd uitgereikt aan Jan Huurman.

Rond 15.30 uur liep de zaal vol in ’t Narrenhuus, er was weer geweldige carnavalsmuziek door zanger entertainer Dj Wilfred wat de stemming er gelijk goed inbracht. Ook het dweilorkerst Tis niks Wut niks uit Dieren gaf een optreden. En kon men zich een beetje opwarmen in de diverse polonaises die gelopen werden in het Narrenhuus. Gelukkig was het wel droog gebleven tijdens de optocht dat resulteerde in veel toeschouwers langs de kant van de weg.

Er werden verschillenden prijzen uitgereikt aan diverse groepen of een enkeling voor, mooist verkleed of leukste idee of uitvoering of thema van de optocht. Maar er was ook een bijzondere uitreiking van een oorkonde voor Jan Huurman, hij werd benoemd tot drager van het Grootkruis.

Johannes Wilhelmus Jozef Huurman geboren op 17 mei 1949 te Velp te benoemen tot drager van het Grootkruis in de Orde van de Velpse Narrenrijk. Deze onderscheiding wordt hem verleend vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor Velp en Velpse Gemeenschap in het bijzonder.

Na het officiële gedeelte werd de middag rond 17.00 afgesloten. Voor meer informatie kijk op: http://www.cvdenarrenkap.nl

 

 

 

De Beemd 7-2-16 059

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen