Heeft u een kerstpakket over? schenk het een ander!

Foto:

PVDA Rheden/Rozendaal heeft in samenwerking met de Inloophuizen van Velp en Dieren en rheden.nieuws.nl een heel bijzonder idee opgevat, wat als doel heeft zo veel mogelijk van de minderbedeelden binnen de gemeente Rheden een bijzonder cadeau te geven. De mensen die een pakket krijgen, zijn gebruikers zijn van de voedselbank en/of zijn bij vluchtelingenwerk bekend.

Het gaat hier om het inzamelen van overtollige kerstpakketten van bedrijven, pakketten die mensen willen schenken, die men over heeft, niet hoeft, waarmee u, of uw bedrijf, anderen blij mee kan maken en hen een prachtig cadeau kan schenken in de vorm van een kerstpakket.
In deze tijd van de komende feestdagen zou het toch prachtig zijn eens te denken aan die mensen die zich een heleboel zaken niet kunnen veroorloven, die iedere euro meerdere malen om moeten draaien alvorens deze uit te geven
Heeft u overtollige kerstpakketten? 
Breng ze dan naar het Inloophuis te Dieren aan de Stationsstraat 50, op maandag t/m zondag tussen 10:00 en 13:00 uur.
Breng ze naar het Inloophuis te Velp aan de Thorbeckestraat 29, op dinsdag of donderdag of vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur of op zondag tussen 13:00 en 16:00 uur. 
Heeft u niet de mogelijkheid het pakket weg te brengen en heeft u liever dat het opgehaald wordt? 
– Bel dan met Marleen Noorland 026-4955866
– Mail naar [email protected]
kerst-bol
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen